Kontakt & info om rockfashion.se

Välkommen till rockfashion.se! Jag som driver rockfashion.se heter Rebecca och är 28 år, har två härliga barn, ett brinnande intresse för tatueringar och rockigt mode.

Kontakta rockfashion.se

rockfashion.se

rockfashion.se är en privat blogg, där vi skriver om allt intressant som händer omkring oss och har någon koppling till kläder, smycken, skor och annat skoj här i livet.

Tack för att du tittade in!

Kommentera på Google+ & Facebook

Kommentera på Google+ & Facebook och dela med dina vänner!
Rockfashion.se policy för kommentarer

Regler för kommentarer

Regler för kommentarer är enkla. Vi står för det vi säger, använder sunt förnuft, undviker kränkning och vi håller oss naturligtvis på rätt sida av lagen. Om Rockfashion finner att dessa enkla förhållningsregler ej följs kommer inlägg att tas bort. I grova fall kan användare stoppas från att kunna kommentera.

Rockfashion.se är ej ansvarig för vad individer väljer att säga i kommentarer, då kommentarer kräver inloggning och därmed faller under personligt ansvar.

Vi har nyligen gått över till att använda Google+ kommentarer. Vill du hellre använda Facebook, så kan du kommentera och dela på Facebook här !Rock collections
Rockfashion:RELOADED Spotify Rockfashion Vol 8 Spotify Rockfashion Vol 7 Spotify Rockfashion 11-11-11 Spotify Rockfashion Vol 6 Spotify Rockfashion Vol 5 Spotify Rockfashion Vol 4 Spotify Rockfashion Vol 3 Spotify Rockfashion Vol 2 Spotify Rockfashion Vol 1 Spotify new
Följ oss på Facebook!
Följ oss på Google+

rockfashion.se Webutation