September
10
Tis

iPhone 5 S idag?

Tisdag 10 September 2013
Av:
Tags: iPhone, 5S, iOS 7, Apple, event

iPhone 5S idag?

Av allt att döma så är det ikväll dags för iPhone 5S att göra entré, om man nu får tro spekulationerna från allehanda tekniksajter. Blir spännande att se vad Apple har att presentera den här gången.

iOS 7 - mer som Android?

iOS 7 lär vara en av nyheterna man presenterar ikväll, eftesom man länge sagt att uppdateringen kommer i höst och då man ikväll enligt uppgift har ett stort event på g.

I vanlig ornding är Apple hemlighetsfulla, men att iOS 7 står på agendan för kvällen känns rätt säkert, eftersom det är så det brukar vara. I samband med lansering av iOS i ny version brukar det även vara så att man presenterar en ny telefonmodell, således spekulationerna kring iPhone 5S.

iOS 7 har länge kunnat tankas ner och användas i beta-version. Något som är lite ovanligt så vitt vi vet. Men det innebär att vi sett hur det ser ut och fått veta vad skillnaderna är. Har du inte sett det så kan vi tipsa om att kika på det på Apples webbplats: http://www.apple.com/ios/ios7/ .

Spontant tycker jag det ser mer ut som Android. Tunnare teckensnitt, starkare färger, plattare och "mindre Apple" på något vis. Men man vänjer sig nog vid det också! :P

Den stora fördelen med iOS, utifrån min egen erfarenhet, är att det "flyter", svarar snabbt och alltid fungerar. Där är Apple i min mening långt före alla andra, trots att de inte alltid har de senaste funktionerna, det mest flexibla systemet etc. Det är inte där de verkar sikta, utan snarare på att användarupplevelsen ska vara optimal. Något jag tycker de lyckas fantastiskt bra med.

iPhone 5S då, vad är nytt?

Det spekuleras kring detta, men här är Apple mer hemlighetsfulla. Ny processor är en spekulation, men där går spekulationerna isär. Bättre batteritid är en av de vanligare spekulationerna, vilket ju alltid är välkommet! Samtidigt brukar ny version av iOS innebära buggar just kring batteritid, vilket brukar vara löst inom ett par veckor i en ny release.

Samma skal som iPhone 5 är den generella uppfattningen om vad som är troligt. Däremot ryktas det att det ska finnas fler färger än svart och vit att välja bland, vilket ju kan tyckas ligga i linje med det nya, färgglada iOS 7.

Vem vet? Det blir i alla fall spännande att följa Apples event ikväll, som enligt feber.se går av stapeln klockan 19:00 ikväll! Man ska också kunna följa det hela live via feber.se. Mer info om detta finns på http://feber.se/ios/art/281046/i_kvll_blir_det_nya_iphones_oc/ .

Ny, billigare iPhone kallad iPhone 5C?

Jag vet inte vad man ska tro om detta, men det ryktas även att det ska komma en iPhone 5C. Min gissning är att det blir hårdvara från iPhone 4 eller 4S, i ett "billigare" skal, om det nu överhuvudtaget är aktuellt med en budget-variant av iPhone. Vi får väl se!

Även ny iPad sägs vara på g, med 13-tumsskärm sägs det. Men återigen, det är spekulationer och gissningar, med allehanda Photoshop-montage som "bevis" i vanlig ordning. Den som lever och är nyfiken får helt enkelt se vad Apple presenterar ikväll!


Kommentera på Google+ & Facebook

Kommentera på Google+ & Facebook och dela med dina vänner!
Rockfashion.se policy för kommentarer

Regler för kommentarer

Regler för kommentarer är enkla. Vi står för det vi säger, använder sunt förnuft, undviker kränkning och vi håller oss naturligtvis på rätt sida av lagen. Om Rockfashion finner att dessa enkla förhållningsregler ej följs kommer inlägg att tas bort. I grova fall kan användare stoppas från att kunna kommentera.

Rockfashion.se är ej ansvarig för vad individer väljer att säga i kommentarer, då kommentarer kräver inloggning och därmed faller under personligt ansvar.

Vi har nyligen gått över till att använda Google+ kommentarer. Vill du hellre använda Facebook, så kan du kommentera och dela på Facebook här !


Visa fler inlägg
iPhone 5S 10 september 2013? iPhone 5S 10 september 20...
Nu går rykten om att iPhone 5S kommer att släppas vid e...
Ny bok: Steve Jobs - en b...
Steve Jobs - en biografi har premiär idag. Boken om Stev...
Steve Jobs liv blir bok &...
Uppdatering: Ny bok: Steve Jobs - en biografi Steve Jobs...
Förhandsboka iPhone 4S...
Uppdatering 2011-10-25: Ny länk till Webbhallen, då den...
Följ oss på Facebook!
Följ oss på Google+

Rock collections
Rockfashion:RELOADED Spotify Rockfashion Vol 8 Spotify Rockfashion Vol 7 Spotify Rockfashion 11-11-11 Spotify Rockfashion Vol 6 Spotify Rockfashion Vol 5 Spotify Rockfashion Vol 4 Spotify Rockfashion Vol 3 Spotify Rockfashion Vol 2 Spotify Rockfashion Vol 1 Spotify new

Fler inlägg

Rock by Valje - rockiga smycken med döskallar och bling! Rock by Valje - rockiga s...
Rock by Valje är en ny sajt, som drivs av vår vän Anna...
Svarta Duvor & Vissna Liljor - Timbuktu & Sebbe Staxx Svarta Duvor & Vissna Lil...
Timbuktu får försvara sin medverkan i den nya låten "S...
SD i val 2014 SD i val 2014
"SD har några bra punkter och ingen annan vågar ta i de...
SD på en skör tråd SD vinner på walk over
SD (Sverigedemokraterna) är ute på hal is. I svaret på...

rockfashion.se Webutation