Januari
13

Rock by Valje - rockiga smycken med döskallar och bling!

Måndag 13 Januari 2014
Av:
Tags: Smycken, döskallar, bling, stål, rock, foto, attityd

Rock by Valje - rockiga smycken med döskallar och bling!

Rock by Valje är en ny sajt, som drivs av vår vän Anna-Lena. Hon har minst sagt öga för coola smycken i rockens tecken! Döskallar och bling utöver det vanliga är helt klart en rättvis beskrivning av vad man kan hitta på rockbyvalje.se!

Vi fotar rockiga smycken!

Foto har ju blivit ett stort intresse för oss på Rockfashion och naturligvis är det extra kul att fota sådant som har med rock att göra! Därför föll det sig naturligt att ta fram kameran redan första gången vi träffade på Anna-Lena, när hon sålde smycken på en marknad i Bromölla.

Sedan dessa har vi fortsatt fota hennes rockiga smycken och nu har hon byggt en webbplats där hon samlat en massa coola smycken med döskallar och glittrande stenar.

Stenhårda smycken i stål

Det finns mycket coola smycken att hitta på diverse platser på nätet, men Anna-Lena har helt klart ett öga för att hitta det där som sticker ut lite extra. De där smyckena som är lite mer, lite coolare, lite mer rock helt enkelt!

Hon tillverkar även en del smycken själv, som brukar vara mycket uppskattade. Allt från pärlor i olika färger, kombinerat med döskallar och bling, till riktigt coola stålkedjor med kors, döskallar, glittrande stenar och annat coolt.

"Rockmorsan" har över 2000 personer har hittat Rock by Valje på Facebook!

Det verkar onekligen som att vi inte är ensamma om att uppskatta de smycken Anna-Lena köper in och de hon tillverkar. Det är en rasande fart på folk på Facebook och hon har fått smeknamnet "Rockmorsan" på Facebook, för att hon har de " fetaste smyckena i stan " :)

Och ja, det är bara att instämma. Kunde inte sagt det bättre själv!

Enda problemet med det här med att fota rockiga smycken är att man hela tiden ser nytt och det är ju så förtvivlat svårt att fota alla coola smycken utan att köpa dem ;)

Det gör ju inte saken att både jag och Rebecca är svaga för den här typen av grejer. Vi får helt enkelt tampas om vems tur det är att handla :P

Rockbröllop på g?

Gillar du rock och söker smycken och accessoarer som går i rockens tecken så ska du helt klart spana in rockbyvalje.se ! Eller vad sägs om den här coola tiaran till exempel, med dödskallar täckta med gnistrande stenar? Hur cool som helst!

Gillar du rock och smycken så ska du helt klart ta en titt på Rock by Valje. Det finns galet mycket coola smycken där!

Snart fotar vi mer och då bloggar vi naturligtvis mer om det :)


Kommentera på Google+ & Facebook

Kommentera på Google+ & Facebook och dela med dina vänner!
Rockfashion.se policy för kommentarer

Regler för kommentarer

Regler för kommentarer är enkla. Vi står för det vi säger, använder sunt förnuft, undviker kränkning och vi håller oss naturligtvis på rätt sida av lagen. Om Rockfashion finner att dessa enkla förhållningsregler ej följs kommer inlägg att tas bort. I grova fall kan användare stoppas från att kunna kommentera.

Rockfashion.se är ej ansvarig för vad individer väljer att säga i kommentarer, då kommentarer kräver inloggning och därmed faller under personligt ansvar.

Vi har nyligen gått över till att använda Google+ kommentarer. Vill du hellre använda Facebook, så kan du kommentera och dela på Facebook här !


Visa fler inlägg
Black Sabbath till Sweden Rock 2014 Black Sabbath på Sweden ...
Ja, Black Sabbath kommer alltså till Sweden Rock, i Norj...
Rockfashion - vol 9, Spotify Rock Collections Rockfashion vol 9 - Spoti...
Då var det dags för en ny rocksamling från Rockfashion...
Rockiga smycken - armband med dödskalle! Rockiga smycken!...
Idag ska vi till Anna-Lena, som säljer riktigt coola, ro...
Tiger på Ölands Djurpark Öland i helgen...
I kväll bär det av till Kalmar och imorgon blir det &Ou...
Följ oss på Facebook!
Följ oss på Google+

Rock collections
Rockfashion:RELOADED Spotify Rockfashion Vol 8 Spotify Rockfashion Vol 7 Spotify Rockfashion 11-11-11 Spotify Rockfashion Vol 6 Spotify Rockfashion Vol 5 Spotify Rockfashion Vol 4 Spotify Rockfashion Vol 3 Spotify Rockfashion Vol 2 Spotify Rockfashion Vol 1 Spotify new

Fler inlägg

Svarta Duvor & Vissna Liljor - Timbuktu & Sebbe Staxx Svarta Duvor & Vissna Lil...
Timbuktu får försvara sin medverkan i den nya låten "S...
SD i val 2014 SD i val 2014
"SD har några bra punkter och ingen annan vågar ta i de...
SD på en skör tråd SD vinner på walk over
SD (Sverigedemokraterna) är ute på hal is. I svaret på...
SD till makten 2014? SD till makten!
Ska SD (Sverigedemokraterna) fortsätta växa så här, s...

rockfashion.se Webutation