Referer: rockfashion.se Sakligt, artigt och korrekt! - rockfashion.se
November
6
Tis

Sakligt, artigt och korrekt!

Tisdag 6 November 2012
Tags: Sakligt, artigt, korrekt, Bildombudsmannen, Tammy Bergström, svenska flaggan, fotosidan.se

Sakligt, artigt och korrekt

Igår publicerade vi ett inlägg efter önskemål från en medlem på fotosidan.se, som ansåg att Rockfashion haft någon form av samröre med information som Tammy Bergström upplevt som hot och som kränkande. Vi kan nu konstatera att vi inte kan hitta någon information med direkt koppling till Rockfashion, kommentarer eller länkar, som faller under denna beskrivning. Vidare bekräftar oberoende källa på fotosidan att innehållet på Rockfashion är sakligt, artigt och korrekt.

Starka reaktioner, med saklig inriktning!

Vi har naturligtvis haft som mål att hinna svara på alla kommentarer som inkommit i våra artiklar de senaste dagarna. Har vi missat någon kommentar så ber vi om ursäkt för detta. Det har inte varit vår mening. Vi är helt enkelt inte vana vid den anstormning som blivit här sista dygnen. Vi är dock väldigt glada över hur dessa dygn sett ut och mycket tacksamma för allt engagemang, delningar, länkningar, samtida information som sprids på nätet i andra forum och bloggar etc.

Det är naturligtvis så att vi blev mycket fundersamma när vi upplystes om att man upplevt information med koppling till rockfashion.se som hotfull och kränkande, när vi varit så noga med att hålla våra uttalande på en nivå vi anser saklig och korrekt. Så vi tog en extra titt. Det är ju ändå så att starka reaktioner ibland kan uttryckas på sätt som kanske kan upplevas som oämpliga. Men...

Våra sakliga läsare

Det vi finner är att reaktionerna må vara starka och ibland hårda, men inte något vi tycker oss kunna påstå är hotfullt eller kränkande. Visst är det väl så att det ligger i betraktarens ögon att avgöra sådant, men man kan även med sunt förnuft och god vilja se till vad som bör och inte bör sägas. Något våra läsare tydligt visar att man gör inför varje sak som sägs. Det uppskattar vi väldigt mycket!

Hot med koppling till rockfashion.se?

Vi har flera gånger redogjort i ovan nämnda forum (fotosidan.se) att vi inte kan se något i vårt innehåll som hotfullt eller olämpligt på något vis. Något som vi nu får bekräftat från flera oberoende källor på just fotosidan.se. Det förespråkas på fotosidan.se av vissa att vi ska "tona ner" rockfashion.se , men allt jag kan utläsa ur detta är att man önskar att vi gör detta, då det finns dem som inte uppskattar det vi skriver och vill se spridningen på det upphöra. Något jag kan förstå, men vi kommer inte att låta spridningen av detta viktiga ämne upphöra. Tvärt om. Vi avser, som jag tidigare varit inne på, söka rätt på fler som hamnat i denna situation och hoppas att vår information kan komma till nytta för fler.

Det påstås att hot och spam förekommer på andra webbplatser, där koppling till Rockfashion finns. Vi kan dock, utifrån vilka webbplatser detta gäller, bara konstatera att det inte finns några tekniska möjligheter till sådan påverkan från Rockfashions sida. Om någon i andra forum nämner Rockfashion så innebär det inte något samröre med vår sajt, våra uttalanden, våra lärares kommentarer eller annan information som finns i direkt anslutning till det vi skriver om här. Det andra skriver i andra forum kan vi inte ansvara för. Vi kan bara konstatera att vi uppskattar ansvarstagandet från alla våra läsare och att vi är glada över den sakliga ton vi ser i argumentationen.

Informationen vi hoppas att fler ska få nytta innefattas inte bara det vi själva haft att säga, utan även det utomordentliga stöd som tydliggörs genom dem vi länkar till i liknande historier (och som även länkar till oss, vilket vi tackar ödmjukast för!), i kommentarer som skapar frågeställningar och debatt etc . Det är precis det här som de som fortfarande sitter ensamma i mörkret behöver. Hur tänker andra? Hur kan man göra? Vem ska man vända sig till? Hur ska jag klara detta ekonomiskt?

Svaren finns här tack vare er. Tack!

Nu hoppas vi kunna hitta fler som fått en faktura från Bildombudsmannen. Det borde vid det här laget vara så att många av dem läst vad som finns att läsa här och på andra webbplatser i ämnet.


Kommentera på Facebook

Kommentera på Facebook och dela med dina vänner!
Rockfashion.se policy för kommentarer

Regler för kommentarer

Regler för kommentarer är enkla. Vi står för det vi säger, använder sunt förnuft, undviker kränkning och vi håller oss naturligtvis på rätt sida av lagen. Om Rockfashion finner att dessa enkla förhållningsregler ej följs kommer inlägg att tas bort. I grova fall kan användare stoppas från att kunna kommentera.

Rockfashion.se är ej ansvarig för vad individer väljer att säga i kommentarer, då kommentarer kräver inloggning och därmed faller under personligt ansvar.


Visa fler inlägg
Donera till Rockfashion.se och hjälp oss finnas kvar! Donera med PayPal
Stort tack alla!

Vi har nu fått in 4 260 kr till vår insamling och kan därmed konstatera att vi nu kan betala in de 4 000 som vi förlikats kring att betala.

Vi vill tacka alla fantastiska människor som deltagit i att sprida vår historia och samla in via vårt donationskonto på PayPal. Ni är helt fantastiska!

Vi har just nu ett överskott på 260 kronor och som tidigare sagt ska överskott gå till andra i motsvarande situation. Vill du fylla på med en gåva trots att vårt första mål är uppnått så jobbar vi just nu på att hitta ett sätt att ta reda på vilka fler som hamnat i denna situation. Har ni information om fler liknande fall, vänligen kontakta oss !


Tack för ditt stöd!

Läs gärna historien kring Bildombudsmannen och svenska flaggan , där vi berättar hela historien, från faktura till Tingsrätt och förlikning.

Eventuellt överskott redovisas och går oavkortat till att hjälpa andra i motsvarande situation.

Aktuellt saldo 2012-11-05 23:59:
4 260 kr
Intäkter genom donation klassas som gåva och beskattas inte.
Jag är Guldpirat!
Svenska flaggan gratis 81 miljarder på 5 timmar...
På 5 timmar och 24 minuter kan varje svensk ha gjort sig ...
Upphovsrätt blir upphovsfel Upphovsrätt blir upphovs...
Upphovsrätt är krångligt och har nu även visat sig ha ...
Hot och spam mot Tammy Bergström är inte ok! Hot och spam mot Tammy Be...
Just nu pågår en diskussion på fotosidan.se, där Tammy B...
Bildombudsmannens faktura till 300 webbplatser Bildombudsmannens faktura...
Helgen har gått och vi går förundrat igenom alla svar, ...
Följ oss på Facebook!
Följ oss på Google+

Rockfashion Spotify Collection
Rock collections
Rockfashion:RELOADED Spotify Rockfashion Vol 8 Spotify Rockfashion Vol 7 Spotify Rockfashion 11-11-11 Spotify Rockfashion Vol 6 Spotify Rockfashion Vol 5 Spotify Rockfashion Vol 4 Spotify Rockfashion Vol 3 Spotify Rockfashion Vol 2 Spotify Rockfashion Vol 1 Spotify new

Fler inlägg

Iron Maiden Iron Maiden till Malmö 2...
Iron Maiden är utan tvekan en favorit som fortfarande h�...
Svenska flaggan gratis 81 miljarder på 5 timmar...
På 5 timmar och 24 minuter kan varje svensk ha gjort sig...
Upphovsrätt blir upphovsfel Upphovsrätt blir upphovs...
Upphovsrätt är krångligt och har nu även visat sig ha...
Varför rösta på Piratpartiet? Varför rösta på Piratp...
Idag blev vi Guldpirater och orsaken är mycket enkel. Pi...Glamaholic.se - Hårprodukter på nätet