November
21
Tor

SD till makten!

Torsdag 21 November 2013
Av:
Tags: SD, Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, Fascism, Rasism, Främlingsfientlighet, Invandring, Politik

SD till makten 2014?

Ska SD (Sverigedemokraterna) fortsätta växa så här, så har vi snart ett nytt nazi-Tyskland här i vårt avlånga land, fyllt av hat, förakt och korkade, ariska nickedockor.

Vill svenskar ha ett nytt nazi-Sverige?

En efter en visar opinionsundersökningarna på hur SD får fler och fler sympatisörer. Om man ska tro dessa siffror, som många gånger kommer ur undersökningar som egentligen är för små för att vara giltiga som statistik, så verkar det alltså som att vi har ett Sverige fullt av hat, fascism och renodlad rasism.

På 30-talet lyckades Adolf Hitler fånga människors röster, genom att erbjuda ett framgångsrecept, där Volkswagen - bilen alla hade råd med, Autobahn och en kraftigt förbättrad infrastruktur, fler jobb etc, lade grund för en väg få förmodligen tyckte sig kunna förutspå.

Visst fick folket Volkswagen och visst fick de Autobahn och fler arbetslösa fick jobb. De blev en del av förintelsen. En del av Adolf Hitlers förintelsearmé. Och de skulle komma att få rejält med jobb. Byggnation av koncentraionsläger, avrättning av miljontals judar och romer, förföljelse och avrättning av utvecklingsstörda (defekter var under inga omständigheter accepterade), homosexuella etc. De hade minst sagt jobb. Frågan är hur många svenskar som är villiga att söka ett sådant jobb?

Jämför jag Jimmie Åkesson med Adolf Hitler?

Ja, på sätt och vis finner jag liknelsen rimlig. Jimmie Åkesson och hans SD har förvisso valt en lite annorlunda väg och har ännu inte uttalat några önskemål om att göra Sverige till en diktatur. Men med anledning av Sveriges (i skrivande stund) attityd till sekretess, integritet och att "folket inte behöver veta", att hemlighålla politiska beslut som kan skapa stora protester etc, så finns alla möjligheter i världen för att detta skulle kunna ske. Sveriges medverkan i att skapa ett totalitärt samhälle , där alla övervakas dygnet runt, via alla kanaler, är ytterligare led som styrker att detta inte alls är en orimlig tanke.

"Bevara Sverige svenskt", eller som Jimmie Åkesson och SD uttrycker det, bevara det svenska, de svenska traditionerna och den svenska kulturen.

Jag undrar försiktigt om det är små grodorna, för många snapsar till sillen, den "svenska" julen (finns det något sådant?!) han/de menar? För vem vet egentligen vad det är Jimmie Åkesson och hans SD menar, när han pratar om den svenska kulturen? Vi har ju trots allt importerat i stort sett varenda tradition. Men i Jimmie Åkessons värld finns en kärna, som är väldigt, väldigt svensk.

I Adolf Hitlers sjuka huvud fanns också en verklighetsbild som inte stämde överens med hur den faktiska verkligheten såg ut. I hans värld var judarna ett hot mot mänskligheten. Så även homosexuella, romer och utvecklingsstörda.

Skillnaden är att muslimer är hotet mot mänskligheten enligt Jimmie Åkesson och att alla invandrare är ett hot mot hans kära traditioner. Den som inte ser likheten här kan sluta läsa nu, för hoppet är då förlorat.

Sverige borde skämmas!

Om nu svenskar verkligen avser rösta som opinionssiffrorna tycks antyda, så är det kort och gott så att Sverige borde skämmas!

I så fall är vi inget annat än korkade, ariska nickedockor åt smygrasisterna förklädda i kostym, eller än värre, omedvetna om vilka det är vi ger vårt stöd genom att rösta på SD. Glöm inte var dessa människor kommer ifrån och lyssna på vad de säger och inse hur sjuka dessa värderingar är .

Men det finns mer än denna orsak för Sverige att skämmas. Ända sedan valvakan vid senaste valet 2010 så har sveriges toppolitiker aktivt uttryckt att de inte tänker diskutera med SD, att de vägrar rösta som SD, att de inte vill beblandas med SD i någon form. Sveriges största politiska fiasko genom tiderna är helt enkelt att man inte låtit SD visa hur vidriga de är, genom att ge dem allt utrymme i världen att berätta det alldeles själva.

Dessutom kan argumenteras att 5,7% av svenska folket fullständigt tappat förståndet i valet 2010, eller så kan man argumentera att de nyttjat sin demokratiska rättighet att förespråka ett rasistiskt parti och att detta parti därmed bör ges samma utrymme som andra partier, att yttra sig, delta i diskussioner kring politiska sakfrågor etc. Alldeles oavsett hur man ser på detta så är SD idag ett parti med politiskt mandat och ska därför ses som ett sådant. Om svenska folket är så urbota korkat att man tänker ge SD ännu fler mandat så är vi nog dessvärre på väg bort från allt vad demokrati heter. Då är vi på väg mot ett totalitärt, diktatoriskt Sverige, där folkggrupper förföljs, hatas och förvisas från Sverige. Verktygen för detta har Moderaterna bussigt byggt upp, i övervakningssamhället som kommer ge Jimmie Åkesson och hans SD full koll på vilka som är "hotet" mot den svenska kulturen och mänskligheten.

Jag kan inte se SD som något annat än kostymklädda skinheads, som på 80-talet sparkade skiten ur icke ariska med sina slitna, svarta skinnkängor med stålhätta. Jag var där och jag stred emot dessa sjuka rasister redan då. Idag är Dr Martens utbytt mot Björn Borg och t-shirten med sverigeflaggan utbytt mot vit skjorta, slips och kavaj. De har blivit vuxna. De spelar sitt spel på den politiska arenan nu. Varför känner jag igen detta från historieböckerna?

Jag kan dock fortfarande inte förneka Jimmie Åkesson och SD deras demokratiska rätt, utifrån folkets sätt att rösta. Istället måste jag leva med tanken och känslan att vi svenskar faktiskt inte är bättre än att vi ger dessa vidriga rasister politisk makt i Sverige. Det gör ont, men jag måste dessväre, i demokratins namn göra så.

Vargen visar inte sitt sanna jag förrän den lurat dig tillräckligt nära för att få dig till middag. Vi, folket, ser utifrån färska opinionsundersökningar just nu ut att vara fåren som inget ont anar.

Hittade för en gångs skulle en mycket läsvärd artikel på Aftonbladet i ämnet , som visar varför främlingsfientlig är ett felaktigt sätt att beskriva SD, medan rasistiskt och fascistiskt är mer korrekta termer. Läs den. Och tänk.

Edit: Fick ett tips av Emma Marie Andersson om ytterligare läsning som fler borde ta del av:
http://www.dn.se/ledare/kolumner/nar-myten-fordriver-mangfalden/ . Tack!

Kent Ekeroth är tillbaka! Minns ni ”Muhammedaner är djur enligt mig och en bra Muhammedan är en död Muhammedan.” ? Läs: http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/till-kent-ekeroth-riksdagsledamot-for-sd/ .

Vill även lyfta fram en bloggare som illustrerar en tankegång som jag finner oroväckande trovärdig: http://vanligavanligheter.blog.se/om-hur-fel-det-ar-att-kalla-sd-for-nazister/


Kommentera på Google+ & Facebook

Kommentera på Google+ & Facebook och dela med dina vänner!
Rockfashion.se policy för kommentarer

Regler för kommentarer

Regler för kommentarer är enkla. Vi står för det vi säger, använder sunt förnuft, undviker kränkning och vi håller oss naturligtvis på rätt sida av lagen. Om Rockfashion finner att dessa enkla förhållningsregler ej följs kommer inlägg att tas bort. I grova fall kan användare stoppas från att kunna kommentera.

Rockfashion.se är ej ansvarig för vad individer väljer att säga i kommentarer, då kommentarer kräver inloggning och därmed faller under personligt ansvar.

Vi har nyligen gått över till att använda Google+ kommentarer. Vill du hellre använda Facebook, så kan du kommentera och dela på Facebook här !


Visa fler inlägg
Svarta Duvor & Vissna Liljor - Timbuktu & Sebbe Staxx Svarta Duvor & Vissna Lil...
Timbuktu får försvara sin medverkan i den nya låten "S...
SD i val 2014 SD i val 2014...
"SD har några bra punkter och ingen annan vågar ta i de...
SD på en skör tråd SD vinner på walk over...
SD (Sverigedemokraterna) är ute på hal is. I svaret på...
Piratpartiet och fildelni...
Piratpartiet lever med en stämpel om att vilja avskaffa ...
Följ oss på Facebook!
Följ oss på Google+

Rock collections
Rockfashion:RELOADED Spotify Rockfashion Vol 8 Spotify Rockfashion Vol 7 Spotify Rockfashion 11-11-11 Spotify Rockfashion Vol 6 Spotify Rockfashion Vol 5 Spotify Rockfashion Vol 4 Spotify Rockfashion Vol 3 Spotify Rockfashion Vol 2 Spotify Rockfashion Vol 1 Spotify new

Fler inlägg

Rock by Valje - rockiga smycken med döskallar och bling! Rock by Valje - rockiga s...
Rock by Valje är en ny sajt, som drivs av vår vän Anna...
Svarta Duvor & Vissna Liljor - Timbuktu & Sebbe Staxx Svarta Duvor & Vissna Lil...
Timbuktu får försvara sin medverkan i den nya låten "S...
SD i val 2014 SD i val 2014
"SD har några bra punkter och ingen annan vågar ta i de...
SD på en skör tråd SD vinner på walk over
SD (Sverigedemokraterna) är ute på hal is. I svaret på...

rockfashion.se Webutation