Få 500 DKK. i freebet kr. med bonuskod 2020 för NordicBet

{{item.maturity_unit}}

Bonusinfo

{{item.custom_field_value}}

{{item.custom_field_label}}

{{item.custom_field_value1}}

{{item.custom_field_label1}}

Villkor Detaljer:
NordicBet Bonuskod 2020: -
Bonusform: Insättningsbonus
Bonusbelopp: 100% av upp till 2000 DKK.
Minsta insättning: 100 DKK.
Minsta odds: 1,50
Omsättningskrav: 6 gånger
Bedstebettingsider.dks ranking:
Bedstebettingsider.dk erbjuder: Få din NordicBet-bonus 2000 kr.

NordicBet har länge varit känt som vadhållningssidan som värnar om skandinavisk sport. NordicBet har ett brett utbud av spel, och det gäller både den danska men även den internationella marknaden.

Du kan redan spela idag och få en 100% Nordicbet-bonus på upp till 2000 kronor utan att använda en bonuskod. Kom ihåg att du måste spela genom din bonus via NordicBet mobil, antingen via din NordicBet-app eller från din mobilwebbläsare.

Förutom den imponerande välkomstbonusen får du också bra bonusar på pågående sportevenemang. Detta kan till exempel vara vadslagning utan risk i Champions League.

Följande finns i denna recension:

 • Granskning av NordicBet
 • NordicBet-erbjudanden
 • Webbplatsen själv
 • Villkor för bonusar
 • Vinn upp till 20 000 DKK varje vecka
 • Konto skapande
 • Spelvalet
 • NordicBet-odds
 • NordicBet för mobil
 • Live vadslagning
 • NordicBet TV - gratis direktuppspelning
 • Insättningar och uttag
 • NordicBet-kontakt
 • Begränsningar
 • Vanliga frågor - FAQ
 • Den övergripande bedömningen

Granskning av NordicBet

NordicBet har länge varit en spelwebbplats i stort framsteg. NordicBets ägare är svenska Betsson, som också äger Betsafe .

På NordicBet kan du förbereda dig för en 100% insättningsbonus på upp till 2000 DKK som ny medlem. Du behöver ingen bonuskod för att få denna bonus och du kan antingen skapa ett nytt spelkonto via vår webbplats eller genom att klicka här.

NordicBet fokuserar särskilt på de mindre skandinaviska spelmarknaderna, vilket gör arenan mycket intressant för danska spelare.

Spelsidan har ett brett utbud av spel och ger dig också möjlighet att spela i de mindre matcherna på liganivå i Danmark.

Du kan läsa mer om NordicBet i den här recensionen!

NordicBet Bonusregler

NordicBet erbjuder alla sina medlemmar en 100% insättningsbonus på upp till 2000 DKK utan användning av en bonuskod. Om du vill använda denna bonuskod måste du sätta in minst 100 kronor.

Om du vill utnyttja bonusen bör du dock sätta in 2000 kronor. Efter detta signerar NordicBet med 2000 kronor på toppen, så du har totalt 4000 kronor att spela för!

Du måste vara medveten om att det alltid finns några termer associerade med dina oddsbonus på NordicBet. Till exempel har din bonus ett genomspelningskrav på 6 gånger med ett minimumodds på 1,50, vilket måste spelas igenom inom 60 dagar. Du kan sedan få ut dina bonuspengar.

NordicBet har en av de bästa välkomstbonusarna på marknaden, som bara har överträffats av Betfair Sportsbook .
Uppspelningskravet har en fin storlek, vilket är lätt att uppfylla inom 60 dagar.

Vi rekommenderar därför tydligt att du testar NordicBets fantastiska urval av spel och erbjudanden genom att skapa ett spelkonto på deras hemsida idag. Välkomstbonusen är ett erbjudande för alla nya kunder och måste spelas upp från NordicBet mobil. Endast mobilspel räknas med i NordicBets omsättningskrav.

Om du är intresserad av att veta mer om NordicBets välkomstbonus kan du läsa mer i vår omfattande recension av NordicBet.

Vinn upp till 20 000 DKK med NordicBets fotbollsguru-tävling

Varje vecka kan du spela i NordicBets fotbollsguru-tävling. Här får du chansen att vinna upp till 20 000 kronor, förutsatt att du är riktigt bra på att förutsäga resultatet av fotbollsmatcher.

Varje vecka väljer NordicBet 9 toppmatcher i de europeiska toppligorna för tävlingen. Därefter måste du förutsäga resultaten för dessa 9 toppmatcher och satsa 200 kronor med ett minimumodds på 1,50 under helgen i fotbollssektionen.

Om du har tur kan du kanske springa iväg med första priset på 20000 kronor i kalla kontanter!

Kampanjerbjudanden på NordicBet

Det finns alltid något att se fram emot på NordicBet Denmark. Den nordiska bookmakern erbjuder regelbundet spännande kampanjerbjudanden till sina kunder. För tillfället kan du bland annat hitta en kampanj som heter Bet One Get One. Här får du ett gratis gratisspel om du spelar i en av veckans utvalda matcher.

Om du vill veta mer om NordicBet och deras kampanjerbjudanden kan du hitta fler erbjudanden och mer information med ett besök NordicBets webbplats här!

NordicBet: en trevlig och användarvänlig webbplats

På NordicBet hälsas du av en funktionell och välfungerande webbplats med en enkel design och en enkel navigering, vilket gör det enkelt för alla att hitta önskade sportevenemang.

Under NordicBets oddssektion, till vänster på skärmen, kan du hitta en översikt över de olika sportevenemang som du kan satsa på på NordicBet.

Här hittar du helt enkelt den sport, liga eller turnering du vill titta på och väljer sedan matchen du vill spela. Dessutom har du en tillgänglig sökfunktion tillgänglig via navigeringsmenyn, vilket gör det otroligt enkelt att hitta exakt det sportevenemang du letar efter.

Sammantaget har vi ett riktigt bra intryck av NordicBets webbplats, och webbplatsen är definitivt en framgångsrik webbplats, som utan tvekan är en av de bästa på marknaden.

Användarskapande

När du behöver skapa ett spelkonto med NordicBet måste du först klicka på 'skapa ett konto' på spelwebbsidan. Fyll sedan i registreringsformuläret med din personliga information, också är du redan redo att börja spela!

Kom ihåg att du kan få en 100% insättningsbonus på upp till 2000 DKK som välkomstbonus hos NordicBet. Du behöver inte en bonuskod för att kunna använda den här bonusen.

Spelval på NordicBet

NordicBet har generellt sett ett bra och ganska varierat urval av spel. I den stora körningen kan spelvalet enkelt konkurrera med några av de bästa vadslagningssidorna spelval på marknaden.

Förutom de populära sporterna som tennis, basket, fotboll och handboll kan du också spela i mindre sporter som cricket, dart, snooker, motorsport, vintersport och volleyboll.

Det bör också nämnas att den framväxande e-sporten också erbjuds i ett bra urval på NordicBet.

Som sagt, det finns gott om möjligheter att hitta många olika och tillgängliga sporter.

Urvalet på NordicBet kompletteras också med många olika spel på mer alternativa marknader, som politik och underhållning. Här kan du till exempel satsa på resultatet av folkomröstningarna eller det amerikanska presidentvalet.

Du kan också spela på specialspel, bland annat kan du spela på vad du tror kommer att hända under den kommande säsongen av Game of Thrones.

NordicBet har ett starkt fokus på Skandinavien, och det är särskilt detta som skiljer dem från andra inom bookmakerfältet. Med NordicBet Denmark får du bra odds på dansk fotboll hela vägen från Serie 2 och hela vägen upp till Super League. Det betyder att du kan spela matcher direkt från ditt lokala ligalag och till Champions League-deltagande FC Köpenhamn.

Generellt täcker NordicBet därför många olika sporter.

Med det sagt finns det dock några brister i NordicBets spelval när fokus faller på antalet speltyper. Till exempel tillåter vissa fotbollsmatcher inte den asiatiska handikappvarianten, och specialspel som kort- och hörnspel är inte heller tillgängliga. Dessa brister är några betydande brister och spel som du vanligtvis lätt hittar på andra spelsajter.

Det måste dock betonas att NordicBet imponerar på andra områden, till exempel med sin stora e-sportmarknad. På denna marknad erbjuder bookmakern betydligt fler speltyper än andra bookmakare. I en League of Legends-match kan du till exempel spela på antalet kartor, nummertips och karthandikapp.

NordicBet Odds

På NordicBet får du en återbetalningsprocent som vanligtvis ligger på 94,5%. Detta är definitivt en hög andel baserat på jämförelser på den danska marknaden. Detta ger dig också en hög oddsnivå på NordicBet, särskilt jämfört med andra spelplatser på marknaden.

Som nämnts har NordicBet ett starkt fokus på den skandinaviska marknaden, och detta återspeglas också i deras återbetalningsprocent i de skandinaviska fotbollsligorna, som i flera fall är de högsta på den danska marknaden.

NordicBet har också ofta den högsta återbetalningsprocenten på marknaden när man tittar på amerikansk sport. Sport som NFL, NBA och ishockey har ofta några av de högsta återbetalningsprocenten på NordicBet.

Med ett vadkonto hos NordicBet kommer bookmakaren att öppna sina odds mycket tidigare än andra bookmakare på den danska marknaden, vilket bara är en fördel för dig.

På detta sätt ger NordicBet dig ett antal "snedställda" odds som ännu inte har anpassats till marknadsförutsägelserna.

Vanligtvis kan du också hitta marknadens högsta odds på NordicBet, vilket naturligtvis bara är en fördel som medlem, eftersom du alltid bör leta efter de högsta oddsen när du satsar.

NordicBet Live Betting

Sammantaget har NordicBet en riktigt snygg design på webbplatsen, och detta återspeglas också i avsnittet om livebetting. Här möts du av en enkel navigering och en exakt och kort information som snabbt berättar på vilka TV-kanaler matcherna kan ses live och när de börjar.

NordicBets urval av livebettingmatcher är otroligt stort, liksom deras urval av prematcher. De flesta matcher som erbjuder prematch erbjuds vanligtvis också live.

Speltyperna är kompletta och urvalet av liveevenemang är enormt, oavsett om du vill spela tennis, fotboll, volleyboll, handboll, dart eller något helt annat. Kort sagt, NordicBet är alltid ett nöje!

NordicBet Live Streaming

På NordicBet får du möjlighet att livestreama utvalda evenemang. Här kan du följa både den italienska serien A och B och den engelska EFL CUP, League 1 och League 2.

Allt du behöver göra är att ha ett registrerat spelkonto, ha pengar på kontot och vara inloggad för att spela via NordicBets livestreaming. Om du har lagt ett spel inom 24 timmar har du också tillgång till NordicBets livestreaming.

Ofta kan du också hitta toppfotboll från andra europeiska ligor här.

Naturligtvis har NordicBet också andra sporter än fotboll att erbjuda. Med NordicBet TV kan du titta på handboll, tennis, volleyboll, ishockey, basket och mycket mer. Här kommer du att uppleva en högkvalitativ service, även om det inte är möjligt att uppleva händelserna i helskärm.

NordicBet Mobile

Med NordicBet Mobil har alla kunder nu också möjlighet att ta med sig alla roliga spel på språng. Här spelar du direkt på NordicBets webbplats från din mobila webbläsare, där du snabbt kan få tillgång till bra odds och roliga kasinospel.

Utöver detta erbjuder NordicBet också en app som du kan ladda ner direkt till din Android- eller iOS-enhet. Den här appen är en färdig app som kvalificeras som en av Danmarks bästa.

Appen behåller webbplatsens struktur och design och har till och med ett liknande navigationssystem. Samtidigt får du också samma alternativ med appen som du får med webbplatsen. Du kan placera dina insatser på lika villkor med webbplatsens alternativ och på samma sätt göra insättningar och uttag.

Därefter kan du också använda NordicBets kundtjänst från mobilappen. Dessutom kräver mobilappen inte NemID, förutsatt att du redan har loggat in på ditt spelkonto minst två gånger från en dator. Härifrån kan du spela utan att använda ett NemID-nyckelkort.

Insättningar och uttag

Det är väldigt enkelt att göra insättningar och uttag på NordicBet, och processen tar bara några minuter.

Om du behöver göra en insättning måste du först och främst vara inloggad på ditt spelkonto. Sedan klickar du på "insättning" på webbplatsens framsida, väljer din betalningsmetod och önskat belopp. När du har satt in dina pengar kommer beloppet att finnas på ditt spelkonto på några minuter.

Om du vill göra en betalning är det bara att hålla muspekaren över ditt kontonamn och välja "utbetalning" i rullgardinsmenyn. Din betalning behandlas inom 24 timmar och överförs till ditt bankkonto inom några dagar.

NordicBet valde nyligen att byta sin transaktionsleverantör, vilket tyvärr innebär att det tillkommer en avgift för betalningar med betalkort (Visa och mastercard). Andra betalningsmetoder är dock gratis, precis som alla betalningsmetoder också är gratis.

Med menyerna nedan kan du få en fullständig översikt över NordicBets insättnings- och uttagsalternativ.

NordicBet kundtjänst - en av de bästa

Det är alltid möjligt att komma i kontakt med NordicBet om du har problem med webbplatsen eller bara har frågor. NordicBet har en fantastisk kundservice där du alltid möts av en vänlig och kompetent personal som alltid är redo att hjälpa dig med dina problem.

Du kan kontakta NordicBet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, med följande kontaktalternativ:

 • Dansk livechatt varje dag från 8.00-24.00. Från 24:00 till 08:00 dirigeras livechatten till en engelsk personal.
 • Kontakta via e-post på adressen [email protected] Svarstiden varierar beroende på tidpunkten för avsändningen.
 • Kontakta per telefon på telefonnummer 80 25 07 62 från 8.00-23.45. Personalen är dansk och kan kontaktas per telefon varje dag under ovanstående perioder.

NordicBets kundtjänst är fantastisk, just för att du alltid kan ta kontakt med webbplatsen hela dygnet, året runt. NordicBets personal är kompetent och till stor hjälp för kunderna, oavsett vilket problem du har. Av alla dessa skäl skiljer sig NordicBet särskilt från andra på marknaden.

Gränser

Limits er et andet ord for begrænsninger. Den danske spillelovgivning tillader nemlig bookmakere at sætte begrænsninger på deres kunders væddemål på det danske marked. De fleste danske bookmakere vælger at udnytte denne mulighed, som desværre efterlader en del frustration blandt vindende kunder, der ser sig nødsaget til at spille for begrænsede småbeløb.

Hos Nordicbet hittar du både allmänna och personliga gränser. Vissa marknader har en allmän gräns som gäller för alla kunder. Vissa kunder som har vunnit under en viss tid, eller om de har följt ett visst vadslagningsmönster, har dock upplevt att de tilldelats personliga gränser för sina vad.

I vissa fall talar vi ner till några kronor. Därför är det viktigt att du är medveten om detta och att du försöker så mycket som möjligt att undvika dessa gränser. Du gör detta genom att variera dina insatser så att NordicBet inte begränsar dig med begränsningar baserat på ditt vadslagningsmönster.

Vanliga frågor om NordicBet

 1. Kan jag få en bonus på NordicBet?

Du kan få en välkomstbonus på NordicBet. En 100% insättningsbonus erbjuds alla nya kunder som går upp till 2000 DKK vid första insättningen. Du behöver inte använda någon bonuskod för att få denna välkomstbonus tilldelad.

 1. Hur kan jag få min NordicBet-bonus?

När du får din NordicBet startbonus är det en mycket enkel process. Klicka först på vår hemsida på NordicBet och skapa ett spelkonto. Därefter aktiverar du din bonus genom att klicka på "mina bonusar", välj din insättningsbonus och klicka på "Gör anspråk på denna bonus". Välj sedan ditt bonusbelopp och klicka på "Aktivera".

Du har nu aktiverat din bonus! Beloppet överförs nu automatiskt till ditt spelkonto. Var uppmärksam på NordicBets bonusregler, här kan det bland annat nämnas att endast spel från din mobil räknas in i omsättningskraven.

 1. Varför kan jag få en så generös välkomstbonus på NordicBet?

Det är ingen hemlighet att konkurrensen är hård i vadhållningsbranschen bland de många multinationella vadslagningsföretagen. De flesta erbjuder nya kunder relativt identiska erbjudanden och tar ofta denna form som odds på sportevenemang. Av denna anledning försöker flera bookmakare ständigt förnya sig och skilja sig från andra på marknaden, och detta kan hända på flera sätt.

En av metoderna kan vara att skapa unika välkomsterbjudanden för nya medlemmar, och här har NordicBet specialiserat sig speciellt med en imponerande bonus, som är en av de bästa på marknaden.

 1. Hur kommer jag i kontakt med NordicBets kundtjänst?

Du kan kontakta NordicBet på följande sätt:

 • Kontakt via dansk livechatt från kl. 8.00-24.00 varje dag. Från 24:00 till 08:00 tar den engelska personalen över livechatten.
 • Kontakta via e-post på adressen [email protected] Beroende på din sändningstid kommer svarstiden att variera.
 • Kontakta telefon på telefon 80 25 07 62 från kl. 8.00-23.45 varje dag med dansk svar.

Det råder ingen tvekan om att NordicBet har en av de bästa kundtjänsterna på marknaden, och därför kan du alltid få hjälp av deras kompetenta kundtjänstpersonal.

 1. Har NordicBet en utbetalningsfunktion tillgänglig?

Tyvärr erbjuder NordicBet ännu ingen utbetalningsfunktion. Vi kan rekommendera bet365 om du letar efter en bookmaker med en bra utbetalningsfunktion.

 1. Erbjuder NordicBet också livestreaming?

Som kund hos NordicBet kan du strömma många olika sportevenemang direkt. Detta gäller allt från fotboll, handboll, tennis, basket, ishockey och mycket mer. Således hittar du ett brett urval av livestreamingsalternativ på NordicBet varje dag.

 1. Kan jag spela på NordicBet från min smartphone?

Ja, NordicBet har också en mobil lösning för deras imponerande webbplats, där du får ungefär samma alternativ som du har från webbplatsen. Således är du inte begränsad om du väljer att spela med från din mobil. Du kan båda spela direkt från din mobila webbläsare eller ladda ner NordicBets-appen.

 1. Kan jag nå gränser på NordicBet?

Ja, du kan tyvärr uppleva gränser på NordicBet.

Gränser är särskilt något du kan stöta på som en vinnande kund på NordicBet. Här på Bedstebettingsider.dk har vi upplevt att vi utesluts från vadslagningssidan när vi använde ett vinnande oddssystem . Ibland kan du uppleva att du är begränsad hela vägen ner till små öre. Dessutom finns det allmänna, låga gränser för lägre led. Därför, om du vill satsa på till exempel Serie 2, är det mycket troligt att du kommer att stöta på gränser för dina satsningar.

Helhetsbetyg

Det råder ingen tvekan om att NordicBet Denmark lever upp till sitt nordiska, skandinaviska namn. Om du vill spela på ditt lokala Serie 2-team är NordicBet platsen att besöka. NordicBet är kanske den bookmaker som erbjuder flest odds på låga rader på hela den danska marknaden. Av den anledningen är vi extra galna med NordicBet!

Att NordicBet också kan avnjutas från din mobil medan du är på språng är bara ytterligare ett plus vi kan lägga till spelwebbplatsens övergripande betyg.

Du kan redan få en idag 100% insättningsbonus på upp till 2000 kronor på NordicBet - och det är helt utan Nordicbet-bonuskod!

slutet artikel avsnitt
slut artikelfot
slutartikel
Du kan börja redigera här. Om kommentarer är öppna, men det inte finns några kommentarer.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

#svara